Delta i vår golftävling!

Sista anmälningsdagen i morgon…

Travtouren i samarbete med Team Westholm!

 

Torsdagen den 24 augusti anordnas travtouren på Sala Golfklubb, och det i samarbete med Team Westholm. Start 10.30 på golfbanan utanför Sala och det blir förtäring efter nio hål, så kallat ”niohålsfika” och sedan middag efter avslutad runda hos Jörgen där prisutdelning sker. Givetvis blir det guidning av gårdarna, även ett par spännande andelskoncept kommer presenteras. 

 

Dessutom har du chansen att vinna fina priser på golfen, då det på hål 6, 11 och 16 är "närmast hål-tävling" för de som deltar.

 

Kostnad för evenemanget: 600 kronor, betalas på plats. Då ingår golfspelandet (greenfee), fika efter nio hål, förtäring under spelets gång, middag hos familjen Westholm där öl och vin ingår. Anmälan genom travtouren.se senast den 18/8, och har du frågor ringer du till Lars-Erik Erixon på 070-681 40 32. Han är ansvarig och har svar på alla frågor. 

 

Begränsat antal platser, så först till kvarn gäller. Ett stort tack från Team Westholm till Lars-Erik Erixon som är tävlingsledare och arrangerar detta för att knyta samman golfen och travet vilket var populärt ifjol, och vi hoppas att intresset är lika stort denna gång.

 

Vi ses på golfbanan!

 

/Team Westholm