Dawnrun fast med krafter

Dawnrun fast med krafter
Idag var det eftermiddagstrav på Solvalla. Först ut var Mill Newton i monté. Tyvärr blev det galopp i sista sväng när ryttaren Camilla Olsson drog huvan.

Därefter var det Dawnrun från spår ett. Hon hamnade i rygg ledaren och blev kvar där hela loppet. In på upploppet blev det aldrig lucka, så hon gick i mål med alla krafter sparade och såg jättefin ut! Tiden blev 1.17,9.

Just Indeed avslutade, även han med galopp.

Efter travet drog Jörgen till Arlanda för att göra en snabbvisit i Frankrike. Det blir snabbjobb imorgon bitti och start med Riorik kl.16.10 på Engien i loppet Prix de la Tour Saint Jaques, med 23 000 euro i första pris.

Sen bär det hem till Sverige igen för snabbjobb på fredag morgon och sen försök till Stochampionatet på kvällen. Startar där gör Your Dreamgirl (spår 11), Annicka (spår 6) och Jagmi (spår 6). Spåren är inte de bästa, men vi får hoppas på att vi har de bästa hästarna! Lisen, som vikarierar för Jonna den här veckan, berättar att Annicka (bilden) känns jättefin i träning…

På fredag startar även Brio med Samuel Rehn och Tight Aggressive med "Lilljörgen" på Romme. Super Cent går premielopp.

Sen är det Rättvik på måndag som gäller. Där kör Jörgen Remembrence som satt fast med krafter kvar senast. Startar gör också Romeo God och Alu’s First Line. Sen blir det spännande i premieloppet, då vi får se småsyskonen i rampljuset. Det är lillebrorsan till Rite on Track, Rite Key och lillasyrran till M.T. Egotrip, M.T. Fantasy Girl som ska ut och prova banan. Spännande!

Mycket på gång alltså! Nu börjar vi med att hålla tummarna för Riorik imorgon, sen blir det mycket att hålla tummarna för på fredag! 🙂

Sara