Dags för Kriterieauktion!

Helgsummering och uppsnack inför Kriteriet

Under helgen som gick var det blandade resultat. På Romme i fredags hade vi många hästar till start, och flera stod för fina prestationer. Framförallt visade debutanterna Gyllenberg och Exclusive Zon riktigt fina takter då de kom trea och tvåa. Spännande framtid väntar för dem. Under samma dag startade Ustine d'Ecajeul på Vincennes och fick med sig ett sjättepris. Hästen var positiv då hon tävlade barfota för första gången, och utvecklingen går åt rätt håll. Krångel startade i Vichy men blev oplacerad efter ett mycket struligt lopp. 

I lördags körde Oskar Sharp Concorde till en andraplats i ett ramlopp till V75 på Färjestad. Fin spurt av stoet. Lite senare startade Urtado i Frankrike, men det blev massor av strul i loppet och han fick inte med sig något hem. 

Nu laddar vi för en ny vecka, och inte vilken vecka som helst då det är Kriterieveckan. Vi har mycket hästar till start, framförallt på lördag då vi har flera intressanta chanser. Mer om det senare i veckan. Det är stor Kriterieauktion i slutet av veckan (torsdag, fredag och lördag) och Jörgen har lusläst katalogen för att hitta guldkorn som kan ta sig in i den exklusiva Miljonklubben! Det är köparens marknad just nu, och Jörgen är på plats under hela auktionstiden så det är bara att kontakta honom om du är intresserad av att hitta en snygg, lovande ung häst till ett vettigt pris. 466 hästar ska säljas, så det går att fynda! 

Här kan du läsa om alla hästar Jörgen och Team Westholm köpt på auktion och gjort till miljonärer.

Besök gärna Team Westholms buss på lördag under V75-tävlingarna! Vi bjuder på kaffe och snackar massa trav!

/Patrik Fernlund