Carambole P. vann på 1.12,2!

Carambole P. vann på 1.12,2!
V75 på Eskilstuna bjöd på topptävlingar med bl a Olympiatravet, underbart vårväder och en riktig dundertid av Carambole P. i lopp 2. Efter ett lopp rygg ledaren gick Jim Frick ut med Carambole i sista sväng, övertog ledningen och drog lätt ifrån på tiden 1.12,2! Han såg ut som om han joggade! En riktigt bra prestation från en riktigt fin häst och en bra styrning från "Den vite riddaren", som dock inte tycktes ha helt klart för sig vilken häst och under vilket årtionde han körde…..
– En riktigt fin häst den där Chambon P., han bara joggade över mål! sa han till Jörgen när han ringde. (Chambon P var en bra häst på 70-talet i Frankrike, typ.)

Ett stort grattis till ägarna Stall Ebba-Britta samt till skötaren Maija Nikunlassi, som tillsammans med Micael Ågren under gårdagen fick till en riktig superskoning!

De tre övriga som startade, Coktail Zon, Reve de Vire och Frodo, var inte lika tursamma. Dödens, samt galopper ställde till de för de hästarna. Bättre lycka nästa gång!

Desto roligare var det när Hans (pappa/svärfar/morfar) häst Hilda C.D vann V75 med Erik Adielsson i sulkyn. Hon forcerades till ledningen efter ca 500 m och gick lätt undan över upploppet! Jag och Signe var inte sena att hänga på låset till vinnarcirkeln (som barn respektive barnbarn till tränaren/ägaren) och vi fick även äran att åka med den fina caben som skjutsade ägarna från vinnarcirkeln. Ägaren själv gick, hans fru (mormor) fick ta barnvagnen och skötaren moster Sofie fick stå vid stallbacken och vänta när vi solade oss i segerglansen och vinkade med de fina blommorna!! 🙂 Det gäller att passa på när man har chansen att vara i vinnarcirkeln!
Hilda segerbild
Foto: Travnet (Foto-Mike), Foto-Mike

Ett stort grattis till familjen Strömberg för den segern!

Sara