Bra kväll på Eskilstuna!

Seger för Dellvann – nu väntar V75…

Hej!

Kvällen på Eskilstunatravet blev lyckad och Dellvann var den som imponerade mest då han vann V5-5 efter ledning hela vägen. Jörgen prickade starten perfekt, kom smidigt till ledningen och sedan vann han på fina tiden 1.15,0 över 2140 meter. Nu väntar V75 i Umeå om poängen kommer räcker och det samma gäller för Carambole P. som även han var duktig i går som trea. Loppet vanns på 1.13,9 – och han gjorde en stark insats.

Senast Dellvann vann gjorde vi en film på Rommes restaurang – nu blev det en i Eskilstunas vinnarcirkel och segerjublet var inte lika högt denna gång.

Klicka här för att se filmen!

Lyckliga Lotta gjorde comeback efter vintervila i lopp tre och hon får klart godkänt. Även hon kom trea efter ett fint lopp och det positiva är att hon troligtvis går framåt med loppet i kroppen. Trädgårn var på plats – och var nöjd med sin favoritblomma.

Innan tävlingarna hade vi tre kvalhästar. Ante Dana och Twilight Eyes var båda fina – och Ukino du Vivier skötte sig också. Alla var vi nöjda med.