Bättre lycka!

Bättre lycka!
Imorgon gör Talang Sund debut i en ny gren. Nämligen monté.
På Vimpan ska han visa om han har den tuffhet som behövs.

Relook d’Occagnes reser till Laval för en passande uppgift. Han är ju obesegrad felfri så det finns anledning att vara optimist.

Declassé är ett ord som frassarna gillar att säga om hästar som stått över ett tag och kommit lite efter i pengatjänandet. Det passar perfekt in på Ritchy Star. Han har tränat fint i Sverige och kopierar han de rundorna i Reims på lördag blir det "kork skjutning"!

Rapporterna säger att Presige De Mai imponerade i ett monté kval i Sverige. Ni som på något sätt kan få in ett lir ska nog vara vakna på söndag! Smurfan ska enligt våra planer bli profesionell jockey med hjälp av "Stig". Moulins La Marche heter banan.
Med på samma resa åker Rainbow Pasc. Första gången på fotbolls plan gör det lite svårbedömt.

I Arras startar Ross De Cosse. Gräs är hans favoritunderlag.

Ny inköpta ettåringen Ukino Du Vivier är inte bara bedårande vacker han visade också att han har en nöd utgång ifall han mot alla odds skulle misslyckas som travhäst. Med ett snyggt språng seglade han över staketet till hagen! Inte ens en touch! Då ska ni veta att hagarna här på Grosbois har riktigt höga staket. Transporten till Sverige går på lördag och han är värd en titt om ni är intresserad av att köpa en fransk häst.

Semester Tips:
4 gånger om året gör man upp banor på stranden och anordnar travtävlingar. Nu är det bara 3 dagar kvar av årets Trophée Des Plages. Plestin les Grevés 12 juli, Plouescat 16 augusti och Ploubalay-Lancieux 23 augusti. Det är en bit från Paris förstås men det kan det vara värt.
DP