Banor VIP:ar hästägarna!

Vi öser beröm…

Under den senaste tiden har vi fått positiva upplevelser, från Gävle, Romme och Åby där de VIP:at hästägarna. 

Gävle: När banan körde V75 för en tid sedan fick ägarna i vinnarcirkeln sätta sig vid ett champagnebord, för att hyllas lite extra. Mycket bra intiativ! Här nedan ser du Bengt ”Fille” Welén (pappa till Anders Ström), Sabine Kagebrandt, Markus B Svedberg samt jag själv. Jag hade inte tid att gå dit efter Bula Bula Ams seger, men passade på att gå dit efter Disco Volantes seger i V75-7. Svedberg hade en Stall Courant-häst (Eskimo Brother) som vann nyligen, så det var ett trivsamt vinnarbord. Gävletravets ordförande Maja Dangardt var trevlig värdinna. 

Åby: Delägarna till Hossiana Boko ringde på vägen hem efter segerloppet på Åby för en tid sedan och hyllade Kristofer ”Fölet” Jakobsson. Det var ett perfekt mottagande i vinnarcirkeln, och även efteråt. Jakobsson skickade även en film efteråt, där segerloppet plus intervjun finns. Se filmen här!

Romme: Tre gånger per år har Romme en bjudning för alla som vunnit lopp på Romme och Rättvik, det så kallade vinnarbordet. För någon vecka sedan var bland annat min mor Gun där och besökte tillställningen. Det var mycket trivsamt, maten fick bra betyg och tillställningen var riktigt bra. Britt-Marie ”Burr” Johansson var ansvarig för det, hon skapar god trivsel på eventen.