Avslutningsblogg från Emelie!

Går vidare i livet efter lång anställning hos Team Westholm…

2014-01-03

Hej hej, Emelie här vid tangenterna.

 

Nu är det sista gången jag bloggar här då jag valt att sluta min anställning hos Team Westholm efter ca 2,5 år. Jag har många fina minnen och jag har verkligen haft det roligt här.

 

Hästskötaryrket är nog bland det roligaste som finns, så mycket frihet och det är väl helt underbart att få jobba med sin hobby på arbetstid? 😉

 

Jag slutar nu på fredag den 3 januari och flyttar då till Stockholm för att flytta ihop med min pojkvän, för att börja ett helt nytt liv, jag ska plugga till Hudterapeut som ligger på ett år.

Det kommer bli en stor omställning för mig att släppa hästarna helt och göra någonting helt annat, men det känns rätt i tiden att göra något annat och därför bestämt mig för att göra det här.

Men jag kommer inte släppa Team Westholm helt, min pojkvän har tillsammans med några vänner köpt in sig i en ettårshingst efter Rite on Line. Han kommer flytta till Karlsro i april-maj. Och om jag känner Marcus rätt så kommer vi nog hänga i Sala var och varannan helg 🙂

 

Min höjdpunkt inom tävlandet är fortfarande när High Leg vann med Oskar i vagnen Elitloppshelgen 2012. Det är min största och mäktigaste seger som hästskötare.

Sen blev det superroligt att Arian Mip hann debutera för mig och det slutade med en seger.

Den segern betydde otroligt mycket då allt inte gått som på räls med honom.

In på upploppet tittade jag bara ner i backen och hörde inte ens vem som vann, det förstod jag när Jörgen kom och hämta upp mig, och då började mina tårar att rinna.

Den segern rankas högt hos mig även om det inte var något märkvärdigt lopp.

 

Fick ju även chansen att åka ner till Frankrike och jobba i nio dagar, och det var en upplevelse som jag sent kommer glömma.

 

Kommer verkligen sakna mina fina hästar och det gör ont i hjärtat att sluta, fick idag stor separationsångest, och har lust att packa med mig hästarna till Stockholm, någon som misstycker? 😉

Men jag är helt övertygad om att dem kommer få det bra hos sina nya skötare.

 

Jag vill även tacka Jörgen och alla hästägare för förtroendet för att jag fått ha så fina och trevliga hästar dem här åren jag jobbat här.

 

Jag önskar alla i Team Westholm all lycka och jag hoppas ni får ett grymt år 2014.

 

/Emelie