Är du auktionssugen?

Vi kan hjälpa dig…

Hej!

Mitt stora intresse kring hästar är den exteriöra (hästens utseende) biten – och det är något jag lyckats bra med. Jag har scoutat fram många miljonärer, som hamnat i vår exklusiva miljonklubb och många av dessa hästar har varit rena rama fynd på auktioner, i Sverige men även utomlands. Här hittar du Miljonklubben!

Många intressanta auktioner närmar sig med stormsteg, och är du intresserad av en unghäst så är det bara att slå mig en signal!

Jag ska givetvis gå på Kriterieauktionen (24-26 september), men besöker även väldigt gärna Deaville-auktionen (2-4 september) i Frankrike som är en auktion med hög kvalité. Är du intresserad av en amerikansk ettåring, kan jag tänka mig att åka och scouta spännande ettåringar i Lexington i början av oktober och Harrisburg i November. Hör gärna av dig i god tid om du är intresserad – så jag kan kolla av materialet. 

Vi håller hela tiden koll på spännande starthästar, så vill du bli hästägare hos oss – hör av dig vid intresse.

Är du sugen att bli med i ett andelsgäng så tveka inte att höra av dig då vi syr ihop några sådana upplägg titt som tätt.

Kom gärna ut till gården och ta en fika eller lunch med mig så vi kan diskutera vilken nivå vi ska ligga på och hur upplägget ska vara. 

Sportsliga hälsningar
Jörgen Westholm (lagledare i Miljonklubben)
070-342 64 14
jorgenw@teamwestholm.com