Annicka på TV i NZ!

Idag har Annicka jobbat lite på banan och blivit filmad av TV…

Här är det fredag kväll (fredagsmorgon i Sverige) och jag är på väg hem efter dagens tävlingar. Resultatet för Team Butt blev en seger, en femma och en oplacerad. Det var uppladdning inför nästa vecka då det är riktigt fina tävlingar för passgångare. Samtliga tre som startade ikväll är passgångare och två av de ska ut i ett stort lopp nästa vecka! 

Raglan – dagens vinnare i Team Butt!
 
Idag har Annicka jobbat lite på banan och allt känns fortsatt bra.
Ett TV team kom förbi och gjorde ett litet reportage om Annicka idag och hon visade upp sin allra bästa sida. Hon var helt cool och stod lugnt bredvid mig hela intervjun och avslutade med att gosa lite med sin skötare! Det är "mammas" tjej det…!
 
 
Har fått besked av sportchefen på Addington Raceway om att The Interdominions kommer att flyttas upp hit till Auckland och Alexandra Park på grund av jordbävningen som drabbat Christchurch.  Det blir alltså så att Annicka kommer få tävla i "fel" varv, vilket jag inte tror berör henne speciellt . Distanserna blir, 2200m i första försöket, 2700m i försök två och i finalen istället för som tidigare sagts, 2600 i samtliga. Men de räknar med att loppet NZ
Championchip kommer att köras i Christchurch som planerat.