Annicka i Breeder’s final!

Annicka i Breeder’s final!
Annicka visade gamla takter igår i semifinalen till Breeder’s Crown. Hon startade från står 7 och Jörgen hade bett Dominik Locqueneux komma från Frankrike och köra henne. Det blev full pott för Dominik som gav Annicka ett perfekt lopp i tredje utvändigt. Hon fick rygg i tredjespår i sista sväng och när Dominik lyfte ut henne var hon bara bäst! Jätteskoj! Nu väntar finalen nästa lördag! Stort grattis till ägaren Stig Steiser och till skötaren Jonna Silvén!

Startade gjorde även Your Dreamgirl, som dessvärre hamnade i dödens, och heller inte var som bäst. Elle Cobra fick femte invändigt, och tog sig inte heller till final, men hon såg riktigt fin ut.

G.H. Nemo fick Jörgen gå fram i dödens med, efter att det blev tvärnit i andra spår. Han höll farten riktigt bra, men räckte inte till final utan blev femma.

Nu är det tävlingar på Gävle och än så länge har vi fått en seger i form av Super Heat som vann från ledningen. Stort grattis till ägaren Stall Trädgår’n i Flen och till skötaren Anna Engström!

Sara