Annicka hälsar från Nordön!

Nu har Annicka varit ur karantän i tre dagar och står uppstallad på en jättefin gård i Clevdon.

Steve Tefler heter tränaren som driver anläggningen. Han har mest fölmärrar och unghästar som han kör in och säljer. Men han har även en liten tävlingsverksamhet. Stallet är stort och luftigt med stora fina boxar och en underbar bana som mäter 990 meter…. Annicka har körts lungt där varje dag och allt verkar bra. 
 
Vi "tillhör" Tim och Antonhy Butt’s team, med det menar jag att det är med deras personal jag bor, använder deras utrustning och får foder av genom dem. Stall butt har sin anläggning i Chistchurch men de är just nu på Nordön med fem hästar som ska göra några lopp här, och med Auckland Cup Week som huvud nummer. Det är Antonhy som kommer att köra dom loppen som JW inte kör.

Alla är verkligt hjälpsamma och snälla mot oss och Annicka charmar alla med sitt väluppfostarade sätt te.x att hon står lös när jag klickar på/av vagnen och att hon följer mig som en hund i grimskaftet… Dom menar att Annicka snart kommer att ha en egen Fan Club här…
 
Lite om jordbävningen…
Den har ägt rum i Christchurch, på Sydön, där Interdominon kommer att gå av stapeln. Det är ju även Stall Butt’s hemma bana. Vi är i orten Clevdonen bit från Auckland, på Nordön. Jordbävningen är en stor katastrof, all tv och radio handlar bara om den händelsen. Mina "arbetskamrater" här vet inte riktigt om deras hus står kvar men dom vet att familj och närmaste vänner mår bra och det är just nu viktigast.  Vi har inte märkt av någonting av skalven här.


Annickas ljusa och fina box i Clevdon.


Fläkt som svalkar under de riktigt varma timmarna!