Anmäl dig till årets golftävling!

Travtouren i samarbete med Team Westholm!

Torsdagen den 13 augusti anordnas travtouren på Sala Golfklubb, och det i samarbete med Team Westholm. Start 09.00 på golfbanan utanför Sala och det blir förtäring efter nio hål, så kallat ”niohålsfika” och sedan middag efter avslutad runda (ca 16.00) hos Jörgen där prisutdelning sker. Givetvis blir det guidning av gårdarna för dom som önskar det.

Dessutom har du chansen att vinna fina priser på golfen, då det på hål 6, 11 och 16 är ”närmast hål-tävling” för de som deltar.

Kostnad för evenemanget: 600 kronor, betalas via swish på plats. Då ingår golfspelandet (greenfee, slaggolf), fika efter nio hål, förtäring under spelets gång, middag hos familjen Westholm där öl och vin ingår. Anmälan genom travtouren.se senast den 10/8, eller till Lars-Erik Erixon på 070-681 40 32. Han är ansvarig och har svar på alla frågor. 

Begränsat antal platser, så först till kvarn gäller. Ett stort tack till Lars-Erik Erixon som är tävlingsledare och arrangerar detta för att knyta samman golfen och travet vilket var populärt ifjol, och vi hoppas att intresset är lika stort denna gång.

Vi ses på golfbanan!

/Team Westholm 

Lars-Erik är som vanligt tävlingssamordnare för Westholm golfen!