Åk till Axevalla!

Åk till Axevalla!
Har du inget att göra nästa helg? Då tycker jag att du ska åka till Axevalla och Stochampionatet. Team Westholm har ett helt gäng med intressanta hästar till start under tre dagar, med Annicka i Stochampionatet som huvudpunkt. Jag vet att Jörgen verkligen ser fram emot de här helgen och har trimmat lite extra, så någon vinnare borde vi få med oss hem!

Startar fredag gör;
Lopp 3: Fransyskan Quality des Aulnes, som var överlägsen i senaste starten på Rättvik. Jörgen kör och de har spår 5 bakom bilen över 2140 m.

Lopp 4: Nelle d’Amour, som inte var som bäst senast och galopperade. Nu kör Samuel Rehn i amatörlopp med bricka 1 bakom bilen. Förhoppningsvis kan Nelle stå på benen och då är han alltid farlig.

Lopp 8: Hallas Rebell startar från spår 8 2140 m auto. I sulkyn sitter Daniel Olsson. Inte det bästa spåret kanske, men bara nio hästar i loppet…

Lopp 9: Quest for Life går ut i stayerlopp och startar från spår 7 3140 m volt. Jörgen kör och Quest brukar vara stark.

Lopp 11: Coktail Zon har nummer 6 i loppet över 2140 auto. Jörgen kör. Coktail var bra senast, gick då 1.12,9 som fyra.

Startar lördag gör:
Lopp 1: Debut för vackre Seven d’Urzy som var väldigt fin i kvalet. Nu har han spår 3 2140 m voltstart med endast sju hästar i loppet. Spännande!

Lopp 2: Friendly Fire startar från spår 2 2140 m auto med Daniel Olsson i vagnen. Gick nytt rekord senast.

Lopp 8: River de Liton har spår 1 med Jörgen i sulkyn och Glittra C.D står tillägg och har spår 5 (bricka 15) med Per Lennartsson i sulkyn i ett lopp på V75 över 2140 m. River vann senast med Lilljörgen och Glittra galopperade i finalen av Diamantstoet.

Lopp 12: Jörgen kör Super Heat från spår 11 bakom bilen över 2140 m. Super Heat blev lite överforcerad senast och galopperade, men kändes fin.

Startlistorna till söndagen har inte kommit, men de som ska starta är; 

Annicka i Stochampionatet och Beauty Class i Rix FM loppet.

Det blir verkligen en superspännande helg för Team Westholm så kom och heja!

Sara