2:a, 3:a, 1:a, 2:a, 1:a, 1:a!

2:a, 3:a, 1:a, 2:a, 1:a, 1:a!
Team Westholm hade sex hästar till start idag på Rättviks traditionsenliga midsommardagstrav. Hästar, kuskar och skötare skötte sig utmärkt och drog ihop 164 000 kr tillsammans. Till och med plus i kanten till Nelle d’Amour (bilden), något vi har väntat på att få säga!

Dawnrun började och var tvåa. Satt fast invändigt och spurtade rappt efter sen lucka. Annicka gjorde ett topplopp bakom grymme Maharajah, siktar nu på Stochampionatskval. Nelle d’Amour till ledningen efter 400 m, Björn Goop satt i spets och släppte, han blev nog rädd för kolossen Nelle. Därefter drog Nelle musten ur alla och vann säkert på tiden 1.15,7 2140 m!

Glittra C.D spurtade fint in till andraplatsen i Diamantstoet bakom en riktigt bra vinnare. Your Dremgirl vann finalen i Turbo Sunds stoserie efter snabb start från spår 8 bakom bilen till rygg ledaren och lucka in på upploppet med sylvass avslutning. Tiden 1.15,6 2140 m auto. Siktar även hon på Stochampionatskval.

River de Liton skulle köras lite försiktigt första varvet, men Lilljörgen hade en brottningsmatch i tömmarna i första kurvan som River vann. Hon ångade på framåt och fick där svar om ledningen, så det blev 1.13 första tusen på regnig bana. Sen övertog hon ledningen och sprang 20 m framför fältet. Hon vann på trötta ben, men de andra var ännu tröttare! Tiden blev 1.16,0 2140 m.


Foto: Hanold Foto-Mike

Många grattis blir det idag! Nelle d’Amour, Stall IQ och skötaren Karin Andersson, Your Dreamgirl, Stall Wenak och skötaren Anna Engström samt River de Liton, Ecurie Pichonnère och skötaren Caroline Björnskiöld och kusken "Lilljörgen" Eriksson.

Som om inte det var nog med alla framgångar på tävlingsovalen så var lyckan total när vi kom hem till Karlsro och Jörgen på sin vanliga rundtur bland hagarna fick se en enorm kronhjortstjur med jättestora horn! Jag fick också lov att ta bilen och kikaren och titta, den var otroligt fin! Det är underbart att bo så här nära naturen!