1,2,3 på det 4:e ska det ske<

1,2,3 på det 4:e ska det ske
1,2,3 på det 4:e ska det ske På det 5:e gäller det på det 6:e smäller det! Yes! äntligen min tur. Jag heter Jonna Silven och har jobbat hos Team Westholm i 2,5 år. Innan gick jag på Travskolan Wången och har näst intill haft travhästar i närheten av mig hela mitt liv. Jag är född på Sveriges stolthet Gotland där jag har växt upp på en bondgård i Gothem med mamma, pappa lillasyster Lina och lillebror Dennis samt farfar och farmor. Har kört ponnytrav sedan 7 årsålder och  tog min körlicens på Wången, kom där i kontakt med Team Westholm genom praktik. Jag gjorde min praktik hos Team Westholm både i Frankrike och Sverige. Efter det kom jag och Jörgen överens om att jag skulle börja jobba här, något som jag inte ångrar. Jag har fått uppleva en massa roliga saker, fått vara med Super Light på stranden vid Utah Beach i Normandie , har slagit världseliten vid OSLO Grand Prix och segern i svenskt travoaks med Annicka.

Denna vecka har chefen haft semester. Men vi har hållit flaggan i topp ändå. Träningsbanorna har varit helt okej och i torsdags var jag, Jörgen och Anna inne med 6 hästar och körde fort på Eskilstuna. Dawnrun, El Mate, Seven d’Urzy dom gick 23,2100m och Ross de Cosse, Friendly Fire, Hot Pot gick 20,2100m,dom skötte sig bra. Nu börjar äntligen våren ta fart i Armanbo och det är inte långt ifrån Annickas årsdebut. Väldigt spännande såklart. Nu med våren kommer också alla förväntningar. Vi i Team Westholm skall tillsammans försöka uppnå dessa. Denna säsong skall jag och Annicka inte ge dom några marginaler att spela på. Tillsammans med Stig Wiklund skall Team Westholm spänna bågen mot stjärnorna För nu kommer vi på bred front.

Tack och hej leverpastej / Jonna