11/11 blev 1,1,1,1!

I går var det ett historiskt datum, den 11/11-11. På Romme levererade teamet dagens datum i ettor, 1,1,1,1!

Först ut i segerraden var treåringen Gin Rummy. En riktigt kapabel herre som ibland har haft lite svårt att fokusera. I går var det inga problem med fokus och efter att ha tryckt sig till ledningen kunde Gin Rummy bestämma i täten. In på upploppet blev det dock hårt, med en häst som kom fort utvändigt, men Gin Rummy visade då riktiga vinnartakter och sträckte på sig över linjen. Ägarna Pelle och Håkan försökte nog att vinna TV 4:s pris över "gladast i veckan i vinnarcirkeln". Ett stort grattis till dem och till skötaren Jessica Silfors!

 Gin Rummy hade kvällens gladaste ägare! (Foto:Foto-Mike)

Nästa häst ut var "oddskungen" Tight Aggressive (Tarzan) som från spår tolv fick tredje par invändigt. In på upploppet uppenbarade sig luckan och Jörgen kunde bara smita emellan och vinna relativt enkelt. Konstigt att oddset var så högt med tanke på hur många som fick chansen att träna "Tarzan" under förra söndagens sponsorlunch… Ett stort grattis till ägaren Bengt Johansson och till skötaren Emelie Granholm!

Tredje ettan kom med favoritspelade Japanese Face som för dagen hade Jorma Kontio i sulkyn. Han fick tidigt ledningen, fick bestämma hela loppet och fick sedan vinna utan att ändå vara som bäst för dagen. Ett stort grattis till ägarna Stall Gourmander och till skötaren Jasmine Ising.

Avslutade gjorde sedan Armani Trot som pressade sig till ledningen och imponerade mycket tills 200 m till mål då han stannade till lite och "gav de andra en chans". Han kunde ändå avgöra till en relativt säker seger. Ett stort grattis till ägarna Stall Ratt i Ryggen. Några av ägarna var inte på plats, kanske fruarna hade styrt dem åt annat håll?? Ett stort grattis även till skötaren Jenny Andersson!

Startade gjorde också Uffe Dana som galopperade i starten, han har fortfarande inte riktigt mognat. Tombola du Loisir var seg efter invändigt resa, måste vara sjuk. Frakkland valde passgång i starten och sen galopp. Longlegs var lite ivrig, slog i vagnen och gav sedan Jörgen riktig mjölksyra i armarna efter hejdlös galopp i två och ett halvt varv…

Innan tävlingarna gick Ultra Brio och Ulstein snabbjobb. De tränade 1.19 och såg riktigt fina ut!

En riktigt bra kväll på Romme! Nu laddar vi för V75 på Solvalla idag och för Sundbyholm imorgon!