10 oktober: Dagen vi slog nytt rekord!

All time high…

2016 var ett rekordår – med 12 miljoner kronor inkört. De siffrorna är nu passerade i början på oktober, och vi kommer 2017 gå all time high vad det gäller inkörda pengar under ett år och det känns stort!

Hästen som tog oss över den magiska gränsen var Corky Ramirez, och vi skriver den tionde oktober. 

Så skönt och härligt då vi gjort en rad satsningar på vår anläggning som nu står färdigställd och det ser ljust ut inför framtiden. Karlsro, Kängsbo och Knattebo har vi döpt våra tre stall i Sverige till, som alla är sammanlänkade då vi har körvägar runt hela den stora gården där vi erbjuder hästar och kunder takraka, rakbana på 1600 meter, två rundbanor som nyligen färdigställdes, backe samt longervolter. Allt för att ge hästen bästa möjliga förutsättningar att lyckas. 

Vi känner att hästägarna satsar och tror på det vi sysslar med, och därför valde jag att göra en riktigt rejäl satsning och det är skönt att ha alla hästar, unghästar som äldre, hemma och resultatet har blivit riktigt bra.

Dessutom fungerar filialen i Frankrike, på Grosbois, utmärkt och det ser mycket intressant ut inför det kommande vintermeetinget. 

Jag vill tacka alla samarbetspartners, allt från hästskötare till sponsorer. Många är ni – och alla har sin plats i det viktiga pusslet kring Team Westholm som i år alltså återigen slår rekord. Det är stort.

Hälsningar
Jörgen – en stolt ledare av Team Westholm