Nyheter
Inga nyheter publicerade

Kommentarer inför Team Westholms starter på V75, V86 och V64

Solvalla 2014-04-16

Olimpia Grif (V86-2)

Är en fin häst som inte hann accelerera senast till slut men hon har bara gjort fina insatser för oss. Fick nu ett väldigt tråkigt utgångsläge, vilket drar ner chanserna rejält. Vi ligger lågt, och jagar pengar. 

Färjestad 2014-04-18

Poisson (V64-3)

Gick bra till slut senast i ett stenhårt lopp. Möter enklare motstånd nu, och kan kliva iväg rätt så bra bakom startbilen. Given på kupongen, och han ska ses med vettig chans. 

Duffman (V64-6)

Var helt okej senast och kan ha gått framåt med det loppet i kroppen. Spåret ej optimalt, då han är lite osäker från början men formen är fin och han duger bra i detta lopp. Outsider. 

Romme 2014-04-20

Rocky Winner (V75-3)

Har tränat på sedan han kom hem till Sverige och ser fin ut. Gick cirka 1.15/1600 meter i torsdags på Sundbyholm och löste det på ett bra sätt. Behöver lopp i kroppen, och det blir troligtvis ett öppet huvudlag men det är ej bestämt ännu. Platsbud den här gången. Barfota runt om. 

Uhlan Noir (V75-6)

Var riktigt duktig i sin comeback och blev fast med lite sparade krafter och låg bra i puls efter loppet. Kan öppna vettigt, och får ett fint lopp härifrån. Ska eventuellt testas i en jänkarvagn för första gången och det blir skor igen. Rolig outsider.

Navigator Sib (V75-6)

Avslutade återigen bra senast och då loppet kördes opassande för hans del var insatsen riktigt vass. Får träna lugnt i veckan, och går ut här för att få lite tempo i kroppen och distansen är inget plus. Ett försiktigt upplägg passar bäst denna gång, och han får slå ur underläge. Inga ändringar.