Nyheter
Inga nyheter publicerade

Kommentarer inför Team Westholms starter på V75, V86 och V64!

Halmstad 2017-06-26

Unica Gio (V64-4)

Svårbedömt nyförvärv som tränat bra men inte så tufft, svårt säga exakt var hon står. Barfota och bike blir det, och det känns som att hon har snabbhet, men får bedömas på gamla meriter. 

Åmål 2017-06-28

Feeka S.E. (V86-6)

Återkommer efter en tids träning, och känns fin men utgångsläget är iskallt. Hon gör sina bästa lopp i täten och får slå ur underläge denna gång. Barfota bak. 

Bergsåker 2017-07-01

Joy de Castella (V75-2)

Har varit en drottning utan att få vinna på sistone. Hon duger väldigt gott, vilket hon visat, men svårt startspår ännu en gång gör det jobbigare. Allt väl i jobben men funkar bäst på innerspår, svårt nå dit nu.

White Lightning (V75-3)

Fin utveckling i henne, och kurvan pekar uppåt. Bra insats i tufft lopp senast, men utgångsläget och motståndet nu är stenhårt. Vi är glad för en bra peng. Inga ändringar. 

Flash Hammering (V75-4)

Fin med optimal utrustning näst senast, men loppet senast blev opassande kört med inte optimal balans med mera. Nu optimerar vi igen, och han kan öppna rätt så snabbt. Räknas.

Marlon Donvici (V75-4)

Mycket fin utveckling, och gör bra lopp hela tiden. Tufft motstånd men passande läge och med hårt tempo fäller han många till slut. Eventuellt rycktussar. 

Sete (V75-4)

Gör godkända lopp men vi hoppas det ska komma lite mer snart. Svårt startspår, men hästen duger rent kapacitetsmässigt och ska inte räknas bort helt. Inga ändringar.