Jörgen Westholm
070-342 64 14

Kontakta mig för mer info!

 

Team Westholm har under många år varit med och slagits i toppen av den tuffa konkurrensen i trav-Sverige. Massor av storloppsvinnare och miljonhästar har plockats fram, och vi siktar under kommande år att bli ännu mer framgångsrika. Tidigare har verksamheten i Sverige bedrivits på två gårdar, Karlsro och Armanbo, men nu har Jörgen utvecklat Karlsro och har gjort gården till en komplett träningsanläggning för travhästar. På gården finns världens första inomhusbana, två rakbanor, backe och simbassäng.

En storsatsning – och nu vill vi ha med dig på just den satsningen. Team Westholm är oerhört måna om sina hästägare och alla är alltid välkomna ut till gården för att hälsa på sina hästar och fika. Vi hjälper dessutom gärna till att scouta andra hästar – precis som vi gjort med de hästar som kommit in i Teamets ärofyllda miljonklubb som du hittar här. Vi har även plats för flera starthästar i stallet när vi nu gjort denna förändring. Är du sugen på att sätta din häst i träning hos oss eller bara komma ut till gården för att hälsa på och se hur vi har det? Kontakta Jörgen på 070-342 64 14, Oskar J Andersson på 070-382 54 91 eller Patrik Fernlund på 070-393 42 79. Här nedan kan du läsa om spännande hästar som är till salu:

Unghästsatsning - två mycket spännande tvååringar ropades in på Kriterieauktionen 2013, säljs nu i ett andelsbolag! Hästarna är:

Copimade (Ganymede - Copigirl)
Fire Hooves (Celebrity Secret - Firefly Annie)

HUR TECKNAR JAG EN ANDEL? FÅ ALL INFORMATION HÄR!

Rite Chance (Rite On Track - Step In) --- Spader Raisins (Rite On Track-No Saburra S.M.)

Två hästar som Jörgen scoutat ut hos uppfödarna och som nu är till salu för vettiga priser. Hästarna håller mycket god exteriör och står nu på Karlsro där man kan få besöka dem. Kontakta oss om du är intresserad.