2018-03-30

Viscounts ägare om loppet!

Här snackar vi grundlig analys...

Roger Jalsing, delägare i Viscount, har tidigare visat sig vara en oerhörd skribent med långa utläggningar inför hästens starter.

Nu, om någon timme, är det årsdebut - här nedan kan du läsa hans alster som han skickade till övriga delägare. Roger har gett oss godkännande att publicera mejlet, varsågoda! 

 

Travvänner,

 

Närmar sig årets första start och således kick-off för bankomatsäsongenJ Har redan intecknat en del och kommer köpa en bil till min käresta men Jörgen känn ingen press, ingen alls.

 

Skämt åsido nu är det dags för årsdebut och personligen har jag sett framemot det under hela vintern. Vintern förresten är ju fortfarande allestädes närvarande och för att citera en gamäng på Twitter: ”beställde snö till Jul men missade att det var Postnord som levererade.” 

 

Att lista ut hur comebacken ska avlöpa är ju naturligtvis inte lätt men han har varit frisk och fräsch hela vintern och tränat på. Därtill har stallet bra form och motståndet, med all respekt, är inte det värsta bland fyraåringarna.

 

När ATG inflaterade V75 för tre år sedan blev Långfredagens trav på Färjestad en V75-omgång och sedan dess har detta fyraåringslopp avgjorts. Tidigare segrare är: Edge Boko 2015 (Carabinieri var tvåa från tillägg), M.T. Kingofthehill 2016 och Great King Wine 2017. Två vinnare från tillägg och en från start (Edge). 

 

Alltså ingen tydlig fördel för någon av volterna men normalt är det en fördel start i denna typ av lopp. Dessutom är ju Färjestad en typisk speedway-bana där det är oerhört gynnsamt att vara med i den främre träffen direkt.

 

Analysen: Loppet innehåller fyra hästar som inte startat på minst ett par månader förutom Viscount även: Quite A Charm, Muscle Lane och Exquisite Sisu. Muscle Lane har dessutom bytt tränare  från Bergh till pappa Untersteiner. Dessa blir ju svårare att bedöma mer än på gamla meriter.

 

1)   Startade senast 180101 och gjorde då en helt OK insats från knepigt läge har vunnit två KSEK 50 lopp och kusken har knallform och tillhör sverigeeliten. Från ett bra läge bör hon kunna nypa en bra placering. Har inte visat någon rejäl startsnabbhet men kan med lägets hjälp ändå ta ledningen för att släppa? Min gissning är att comeback och sto borgar för ett snällt upplägg.
Kusken har två V75 segrar sedan 2012 på Färjestad och tränaren noll.

2)  Fick senast ledningen gratis när ledaren felade, släppte sedan till Eearn N’Burn (vinnaren) när denne kom och hängde med ok till tredjeplatsen. 1640v 15,4. Bör inte kunna vara bättre än fyra om snällt upplägg nyttjas.
Kusken har noll V75 segrar sedan 2012 på Färjestad och tränaren noll.

3)  The King bör komma ut med spelande muskler och ett sug efter segrar. Kusken aviserar snällt upplägg men på rent grundkunnande ska han vara med i den främre träffen.
Kusken har noll V75 segrar sedan 2012 på Färjestad och tränaren två.

4)  Frontade senast från spår åtta på Örebro men släppte i första starten på två månader. Hängde med hyfsat in i mål utan något sparat. Kom inte iväg snabbt från spår tre i volt senast han provade startmetoden. Galopperat två gånger, båda vid BF RO (Barfota runtom) verkar travsäker med ”rätt” balans. Tror inte han vinner men kan nog vara fyra, femma.
Kusken har noll V75 segrar sedan 2012 på Färjestad och tränaren noll.

5)  Mycket bra på Eskilstuna senast 2140a spår åtta när han vann. Kom ner bra i tredje ytter som byttes till andra ytter 1200 kvar. Blev först utvändigt när dödenshästen kröp ner i rygg ledaren 850 kvar tog ner ledaren enkelt över upploppet, bra insats men inte alltför tufft gäng. Fick däng av fyran på V75 i december då gick han i ledningen och fyran i dödens på honom sista varvet. Dock var stall Liljedahl kallare än den sibiriska tundran vid den tiden. Nu har han fått sprutt på stallet igen och hästen bör vara med i främre träffen.
Kusken har två V75 segrar sedan 2012 på Färjestad och tränaren noll.

6)  Startade senast på Mp 2160v spår åtta och fick ett bra lopp småningom i andra ytter efter många galopper, kunde sitta kvar till upploppet och gjorde allt vad som stod i hans makt för att inte vinna loppet, klen. Är rätt rask iväg och tar nog initialt ledningen men lär väl inte köras där? En mindre slant till Lennart?
Kusken har sju V75 segrar sedan 2012 på Färjestad och tränaren tre.

7)  Tycker nog Bosse är den som visat mest hittills  i år och inte minst senast då han först fick  andra ytter som blev dödens dryga varvet kvar men tågande undan och vann plättlätt på Valla över 2640a spår nio. Rejäl insats av en stadig bit med Maharajah som pappa. Jorma Kontio är ju som bekant Nordens mest segerrika kusk och trots att han i år fyller ”pension” är han fortfarande en riktigt bra kusk. Men två saker som sticker ut med Jorma, de många segrarna till trots, han trivs inte i bike (knappast aktuellt heller) och han har nog aldrig riktigt lyckats från springspår. Vet inte varför men verkar inte vara hans grej och nu när han dessutom får en riktigt stor häst som inte är alldeles enkel att vända runt och skicka med kan det bli en del strul. Färjestadsbanan är också ganska smal vilket missgynnar springspåren. Är med i främre träffen men har inte råd att bli hängande i spåren och dödens för att vinna.
Kusken har åtta V75 segrar sedan 2012 på Färjestad och tränaren noll.

8)  Svärfars (Jörgens) bidrag i detta lopp och ett fint sto som var ute i ett ganska fint lopp på GS75 i lera och sörja på Gävle senast och blev trea från 2160v spår sju. Kaj lyckades inte få iväg henne något vidare från springspåret och hamnade djupt ner i kön men avslutade vasst via tredjespår i sista sväng och trots att hon bröt ned hundra kvar och tappade fart gick med full fart över mål, bra. Ston har ju som regel det tufft mot hingstar och valacker så det blir nog tufft att vinna men hon har ett drömläge för en smygare och med lite glid slutar hon ganska långt fram. 
Kusken har noll V75 segrar sedan 2012 på Färjestad och tränaren tre.

9)  Gick OK efter galopp i breddlopp senast 2660v spår fyra på Örebro. Ska inte kunna vinna.
Kusken har noll V75 segrar sedan 2012 på Färjestad och tränaren noll.

10)            Har ju inte startat sedan september förra året och kan inte bedömas alls. Men Peter säger att hästen är mycket tränad och känns bra men kommer att få ett passivt upplägg. Har plockat pengarna i tre lopp resten har varit galopp.
Kusken har tre V75 segrar sedan 2012 på Färjestad och tränaren tre.

11)              Tidig favorit i spelet och hästen har vid flera tillfällen visat att det rör sig om en ganska bra häst. Senast på Axevalla över 1640a spår nio (spelad till 1,5) kom han igenom perfekt och fick andra ytter och gick på in i sista sväng och vann lätt dock i beskedligt motstånd. Fin häst med lång hals (är bra att ha i tät slutstrid) efter Love You och med inte helt okände Viking Kronos som morfar. Jag tror inte att den vinner det här. Om det är ett uttryck för önsketänkande är jag osäker på eftersom vi hästägare (inte alla) har ett självskadebeteende vad gäller optimismen för ens egna häst och att andras är aldrig lika bra som vår. Tänker på Magnus Lillieborgs kommentar: ” du kan säga till en hästägare att han har en ful kärring och dotter men säg för fan inte att han har en dålig häst!” 
 Käkar upp Annie Lööfs kvarvarande sko om den vinner. Detta är inget hånfullt mot hästen, åtminstone inte menat så, utan ett uttryck för att jag tror ett par hästar kan gå en låg femton tid eller en bit under från start och då ska de på tillägg harva i spår och landa på en låg fjortontid, något jag helt enkelt inte tror de klarar på fredag.
Kusken har åtta V75 segrar sedan 2012 på Färjestad och tränaren noll.

12)            Hästen har sammanlagt startat i tio KSEK 100-lopp utan att vinna. Det har ju gett hästen hårdhet och det här är ingen helt oäven kombattant. Men precis som övriga från tillägg får den svårt trots att Sveriges just nu överlägset bäste kusk sitter upp bakom, Björn Goop. Kommer att ta en slant men vinner inte.
Kusken har tolv V75 segrar sedan 2012 på Färjestad (flest) och tränaren noll.

13)            Har inte startat sedan tidigt i december och är svårbedömd. Hankade sig med till BC-finalen som treåring men blev helt utan pengar i finalen och var tvåa i Jarlsberg i Norge där han fick KSEK 162 på ett bräde. Gillar pappan till hästen: S.J.’s Caviar som lämnat åtskilligt med riktigt bra hästar men det hjälper föga på fredag. En slant är allt han kan få.
Kusken har noll V75 segrar sedan 2012 på Färjestad och tränaren noll.

 

Sammanfattning:

Tycker att vår kung ska ha en vettig chans att till och med segerstrida. Kan se ett scenario där Jörgen, som i min bok är en vass startkusk, kan få iväg Viscount så pass bra att han kan hinna först fram till Baliff och överta. Sedan kommer Jorma som en ilsken skogsfinne och beroende på hur han har fått öppna och hur vår känns för dagen blir valet därefter….?Som sagt självskadebeteende var ordet.

 

Roger S och jag plus Ludde sju år bärandes på sin kudde och två surfplattor åker ner på fredag och hejar fram vår tappre springare. Ringde Johan på Färjestad idag och han hade exakt två platser kvar i restauranten (Ludde får också plats). Är detta en indikation på någonting så bör både hästens prestation och spelet bli riktigt braJ

Vi kämpar,

Roger

 

Arkiv

Period
År:
Månad:

2018-12-31 Nyårskrönikan!
2018-12-31 GOTT NYTT ÅR!
2018-12-31 Sätra Brunn - samarbetspartner med spa!
2018-12-30 Billerud Korsnäs!
2018-12-29 Västmanlands Fastighet AB
2018-12-28 Dalatravet - Romme!
2018-12-27 Umesläpet - teamsponsor!
2018-12-26 Agria - Djurförsäkring!
2018-12-25 Scandi Vet - samarbetspartner!
2018-12-24 God jul - vi ses på annandagen!
2018-12-24 Västmanlands Städ och Flytt!
2018-12-23 LRF Konsult!
2018-12-22 Cavallovet – vår veterinär!
2018-12-21 Den perfekta julklappen!
2018-12-21 Vi kommer fram tack vare MLT Sala!
2018-12-20 Brantestig SvetsMaskinservice AB!
2018-12-19 Ekeby Gård!
2018-12-18 Ta med företaget eller polarna!
2018-12-17 Måndagssurr!
2018-12-17 Startkommentarerna uppdaterade!
2018-12-15 Guidning med Team Westholm!
2018-12-13 Julklappstips!
2018-12-12 Takrakan - nu ännu bättre!
2018-12-11 Många Solvallastarter!
2018-12-10 Måndagssurr!
2018-12-10 Se Fias segerlopp!
2018-12-10 Seger i Sverige och Frankrike!
2018-12-09 Du följer väl oss på Twitter?
2018-12-07 Ta en fika med oss på Bergsåker!
2018-12-05 Nostalgibilder från Kanal75!
2018-12-05 Fyra hästar på V75!
2018-12-04 Andelar i hästar till salu!
2018-12-03 Måndagssurr!
2018-12-03 Helgsummering!
2018-12-01 Ett år med solarium!
2018-11-29 Anna - vår teamchef!
2018-11-27 Nya bussen reser långt!
2018-11-26 Måndagssurr!
2018-11-26 Helgsummering!
2018-11-25 Kanonsida - allt inom fransk travsport!
2018-11-23 Nya bussen på Solvalla!
2018-11-22 Sugen på en vinter i Frankrike?
2018-11-21 Hästar på V86 och V75!
2018-11-19 Måndagssurr!
2018-11-19 Dubbel på Vincennes!
2018-11-18 Du följer väl oss på Twitter?
2018-11-16 En 23-årig hjälte på Romme!
2018-11-14 En häst på V86!
2018-11-13 Se Hennas segerlopp!
2018-11-12 Måndagssurr!
2018-11-12 Seger för Indira!
2018-11-10 Du får väl våra sms?
2018-11-07 Criks Hurricane - 23 år ung!
2018-11-06 Tack för allt, Odin Tabac!
2018-11-06 Starter på de stora streckspelen!
2018-11-05 Måndagssurr!
2018-11-05 Helgsummering och framåtblick!
2018-11-02 Möt Anna - teamchefen!
2018-11-02 V75-fest på Rommetravet!
2018-11-01 My Dream Art i backjobb!
2018-10-31 Vill du veta vad tror om chanserna?
2018-10-29 Måndagssurr!
2018-10-29 Två hästar på internetauktion!
2018-10-29 Formosa till Breeders Crown-final!
2018-10-27 Allt för de som älskar fransk travsport!
2018-10-25 All time high - i år igen!
2018-10-25 "Som att komma till Grand Hotel!"
2018-10-23 Starter på de stora streckspelen!
2018-10-22 Måndagssurr!
2018-10-22 Mer filmer: 13 hästar in action!
2018-10-22 1-2-2-3-3!
2018-10-20 Följ oss på Twitter!
2018-10-19 Nya toppfräscha bussen på Örebro!
2018-10-17 V86, V75 och GS75-starter!
2018-10-15 Måndagssurr!
2018-10-15 Fortkörningsdag - massor av filmer!
2018-10-15 Segerjubel i Bordeaux!
2018-10-10 Havsbilder från Utah Beach!
2018-10-09 Nya bussen på Solvalla i kväll!
2018-10-08 Måndagssurr!
2018-10-08 Pallplaceringar på V75!
2018-10-03 Färska startkommentarer!
2018-10-02 Havsmys för hästarna!
2018-10-01 Två inköp på Kriterieauktionen!
2018-10-01 Tredjeplats för Upfront!
2018-09-29 Sms-servicen populär hos kunderna!
2018-09-27 Hitta nästa stjärna med oss!
2018-09-26 Solvalla för hela slanten!
2018-09-24 Fille segrade i helgen!
2018-09-23 Auktion i dagarna tre!
2018-09-22 Många hästar på streckspelen!
2018-09-21 Surret på en fredag!
2018-09-19 Populära Twitter-inlägg!
2018-09-18 Du får väl våra hästägar-sms?
2018-09-17 Sex pallplatser i helgen!
2018-09-15 Matigt schema i september!
2018-09-14 Lördagsmys på Hagmyrens travbana!
2018-09-12 Trivsam unghästkväll!
2018-09-12 Sex hästar till start på V75!
2018-09-10 Måndagssurr!
2018-09-10 Unghästkväll på Knattebo!
2018-09-10 Seger för Elba!
2018-09-08 Besök oss på tisdag!
2018-09-06 Jensens hetsning inför Derbystoet!
2018-09-05 Öppet Hus-kväll!
2018-09-05 Hästar på V86 och V75!
2018-09-04 Matigt schema i september!
2018-09-03 Måndagssurr!
2018-09-03 Rekord i antal segrar på en månad!
2018-09-03 Debutseger på Bollnäs!
2018-09-01 Vi visar upp våra unghästar!
2018-08-30 Höstschema 2018!
2018-08-30 Patrik och Henry laddade inför söndag!
2018-08-29 Öppet hus-kväll - välkommen!
2018-08-28 "Kommer göra ett bra lopp direkt"
2018-08-27 Måndagssurr!
2018-08-27 Två segrar i Frankrike och SM-tvåa!
2018-08-26 Hästsim - populärt hos Team Westholm!
2018-08-23 Rösta på Jörgen!
2018-08-23 Travhelg i Sundsvall!
2018-08-21 Massor av starter på streckspelen!
2018-08-20 Måndagssurr!
2018-08-18 Ses vi på Gävletravet idag?
2018-08-17 Surret på en fredag!
2018-08-17 Årets Salaambassadör ska koras!
2018-08-17 Travtouren i samarbete med Team Westholm!
2018-08-15 Gröna bussen i Eskilstuna!
2018-08-14 Topptrav på Solvalla!
2018-08-12 Fem segrar senaste dagarna!
2018-08-12 Spela travtouren på torsdag!
2018-08-11 Smsen - uppskattad service för våra kunder!
2018-08-09 Topptrav på Åby!
2018-08-07 Du läser väl våra startkommentarer?
2018-08-06 Matteus och Jörgen går igenom gamla minnen!
2018-08-06 V75-seger för Eldvin!
2018-08-03 Sommartravets final i Rättvik!
2018-08-01 Läs våra startkommentarer!
2018-07-31 Travtouren i samarbete med Team Westholm!
2018-07-30 Måndagssurr!
2018-07-30 Ma Running vann på midnattstravet!
2018-07-28 Populära Twitter-inlägg!
2018-07-26 Simning på Armanbo!
2018-07-25 Gröna bussen i Östersund och Borlänge!
2018-07-24 Färska startkommentarer!
2018-07-23 Måndagssurr!
2018-07-23 Usain Henna tvåa på Enghien!
2018-07-21 Sista chansen - sök vår nya tjänst!
2018-07-19 Trippeltrav på Axevalla!
2018-07-18 Många starter på streckspelen!
2018-07-17 Montésim!
2018-07-16 Måndagssurr!
2018-07-16 M.T.Machiavelli tog tredje raka!
2018-07-14 Ny tjänst hos Team Westholm!
2018-07-12 Läs våra startkommentarer!
2018-07-12 Full laddning mot Årjäng!
2018-07-10 Hästägare på besök!
2018-07-09 Veckans måndagssurr!
2018-07-09 Helgsummering och framåtblick!
2018-07-08 Vi söker teamchef!
2018-07-05 Sms-tjänsten är en service för våra hästägare!
2018-07-04 Vi söker teamchef!
2018-07-03 Starter på de stora streckspelen!
2018-07-02 Måndagssurr!
2018-07-02 Fyra segrar i helgen!
2018-06-30 Solarium för hästarnas välmående!
2018-06-28 Vi söker teamchef!
2018-06-27 Trivsamt midsommarfirande!
2018-06-26 Streckspelshästar!
2018-06-25 Måndagssurr!
2018-06-25 V75-seger i Kalmar!
2018-06-22 Massor av starter på streckspelen!
2018-06-21 Torsdagssurr!
2018-06-21 20 tvååringar filmade!
2018-06-21 Glad midsommar - firar du på travet med oss?
2018-06-18 Fyra andraplatser i helgen!
2018-06-14 Banor VIP:ar hästägarna!
2018-06-13 Tack för allt, Navigator Sib!
2018-06-12 Starter på de stora streckspelen!
2018-06-11 Måndagssurr!
2018-06-11 Flash blixtrade till - vann i Östersund!
2018-05-31 Trivsam öppet hus-kväll!
2018-05-30 Gröna bussen på turné!
2018-05-29 Flera hästar på streckspelen!
2018-05-28 Måndagssurr!
2018-05-28 Seger under elitloppshelgen!
2018-05-26 Corky satte tonen för helgen!
2018-05-25 Startkommentarer till helgen!
2018-05-23 Elitloppshelg - trav i dagarna tre plus auktion!
2018-05-22 Hyllning Gävle - Romme - Åby!
2018-05-21 Måndagssurr - högt och lågt!
2018-05-21 Tre segrar under helgen!
2018-05-18 Unghästkväll hos oss!
2018-05-17 Gröna Bussen-mys på Gävletravet
2018-05-16 Massor av starter på streckspelen!
2018-05-14 Unghästkväll hos Team Westholm!
2018-05-14 Andraplatser i helgen!
2018-05-12 Populära Twitter-inlägg!
2018-05-10 Sms-tjänsten - bra service för våra hästägare!
2018-05-09 Trevligt valborgsfirande!
2018-05-08 Solvalla och Åby!
2018-05-07 Måndagssurr!
2018-05-07 Jörgen i ATG-live!
2018-05-07 V75-vinnare i Örebro!
2018-05-05 Sir Henry P.Hill i backjobb!
2018-05-03 Lördagsmys i Örebro!
2018-05-02 Eldvin - månadens dalahäst!
2018-05-01 Många starter på G!
2018-04-30 Måndagssurr!
2018-04-30 Två segrar - två andraplatser!
2018-04-28 Kom och fira Valborg!
2018-04-27 Får du våra sms?
2018-04-26 Sleipner hade årsmöte hos teamet!
2018-04-25 Mycket starter kommande dagar!
2018-04-24 Fira Valborg med oss!
2018-04-23 Måndagssurr!
2018-04-23 21 nya träningsfilmer!
2018-04-23 Över fyra miljoner!
2018-04-22 Twitter och Facebook!
2018-04-20 Norrlandsturné!
2018-04-18 Jet Ribb - Åsas stora (lilla) ögonsten!
2018-04-17 Många starthästar på streckspelen!
2018-04-16 Måndagssurr!
2018-04-16 Westholm-tv: 62 hästar filmade!
2018-04-14 Var med och skapa en ny hemsida!
2018-04-11 Två hästar på V86!
2018-04-10 Gröna bussen på Gävletravet...
2018-04-09 Helgsummering!
2018-04-07 Populära klipp på Youtube-kanalen!
2018-04-05 Har du fina vinter/vårbilder?!
2018-04-04 Fina föl från Ekeby Gård!
2018-04-03 Madde Lundström - hästskötare på ett stuteri!
2018-04-02 Nyhetsklipp med högt i tak!
2018-04-02 Två andraplatser på V75!
2018-03-31 Vad vill du se på hemsidan?
2018-03-30 Viscounts ägare om loppet!
2018-03-29 Påsktrav: Här tävlar vi!
2018-03-28 Veckans konstruktiva!
2018-03-27 Många startkommentarer!
2018-03-26 Måndagsklipp med veckans konstruktiva!
2018-03-24 Möt två tjejer som tränar islandshästar!
2018-03-22 Mitt hästjobb - nytt avsnitt!
2018-03-21 Var med och skapa ny hemsida!
2018-03-20 Färska startkommentarer!
2018-03-19 Veckans konstruktiva - vecka 11!
2018-03-19 Helgsummering!
2018-03-18 Följ oss på sociala medier!
2018-03-17 Erika älskar sitt hästjobb!
2018-03-16 Nyhetsklipp med veckans konstruktiva!
2018-03-15 Innehåll på ny hemsida?!
2018-03-14 Mitt hästjobb - unga berättar!
2018-03-13 Startkommentarerna uppdaterade!
2018-03-12 Vad vill du se på hemsidan?
2018-03-12 Helgsummering!
2018-03-10 Nyhetsklippet samt veckans konstruktiva!
2018-03-10 Ungdomliga filmerna rullar vidare!
2018-03-08 Har du fina vinterbilder?
2018-03-07 Massor av hästbilder från öppet hus-dagen!
2018-03-06 Ungdomar som älskar hästar!
2018-03-05 Nyhetsklipp och veckans konstruktiva!
2018-03-05 Rocky gick på knock i Halmstad!
2018-03-03 Mycket snöpulsning med hästarna!
2018-03-01 Populära Twitter-inlägg!
2018-02-27 Tisdagsmys med gröna bussen!
2018-02-26 Vill du vara med på andelspaket?
2018-02-23 Nyhetsklipp 23/2!
2018-02-23 Öppet hus-dag Karlsro/Knattebo!
2018-02-22 Bildspel: Diaghilevs seger i Paris!
2018-02-21 Öppet hus - sedan mot Solvalla!
2018-02-20 Kommentarer kring hästarna på streckspelen!
2018-02-19 Öppet hus och unghästvisning!
2018-02-19 Seger på Vincennes!
2018-02-17 Nyhetsklipp och veckans konstruktiva!
2018-02-15 Sugen på andelspaket?
2018-02-13 Hästar på de stora streckspelen!
2018-02-12 Veckans konstruktiva - Breeders Crown!
2018-02-10 Korkskjutning för alla vinnare!
2018-02-09 Nyhetsklippet 9/2!
2018-02-08 Andelspaket inte slutsålt!
2018-02-07 Snöpulsning med hästarna!
2018-02-06 Solvalla X 3!
2018-02-05 Diaghilev vinner - segerjubel i Sala!
2018-02-05 Veckans konstruktiva - vecka fem!
2018-02-05 Seger i Sverige - andraplats i Frankrike!
2018-02-03 Var med och rösta på oss!
2018-02-02 Nyhetsklippet med veckans konstruktiva!
2018-02-01 Trevliga besök på Grosbois!
2018-01-31 Ännu en succé för PdA-middag!
2018-01-30 Färska startkommentarer!
2018-01-29 Grattis Readly och hans team!
2018-01-29 Veckans konstruktiva - vecka fyra!
2018-01-28 Följ oss på Twitter!
2018-01-27 Nyhetsklipp - JW i hästbussen!
2018-01-25 Rösta på teamet!
2018-01-23 Pulsträning ute i snön!
2018-01-23 Solvalla x 2!
2018-01-22 Veckans konstruktiva: Släpp in ägarna på stallbacken!
2018-01-21 Godbitar på vår Youtube-kanal!
2018-01-19 Nyhetsklipp - fredag 19/1!
2018-01-18 "Veckans konstruktiva" - nytt grepp i nyhetsklippet!
2018-01-17 Dalatravets gala - rösta på oss!
2018-01-16 PdA-middagen på G!
2018-01-15 Hästar på de stora streckspelen!
2018-01-15 Två fina comebacker på Vincennes!
2018-01-13 Nyhetsklipp med Jörgen!
2018-01-13 Fina hästbilder mottages tacksamt!
2018-01-10 Missa inte Prix d'Amerique-middagen!
2018-01-09 Rösta på teamet!
2018-01-08 Solvalla tisdag och onsdag!
2018-01-07 Årliga PdA-middagen missar du väl inte?
2018-01-06 Jörgen i V65 Direkt!
2018-01-05 Fredagssurr - mycket smått och gott!
2018-01-03 Hästar på V64 och V75!
2018-01-02 Toppston till Nuncio!